Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Πάνω από 5 χιλιάδες κόσμου απόλαυσαν τον Διονύση Σαββόπουλο στη συναυλία του Δήμου Αμαρουσίου


Αναφέρει το δελτίο τύπου:

Μικρό αποδείχθηκε το θέατρο του Αμαλίειου μπροστά στον κόσμο που ήθελε να παρακολουθήσει τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Πάνω από 5 χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν κάθε γωνιά του θεάτρου του Αμαλίειου για να παρακολουθήσουν τη μυσταγωγία των τραγουδιών του αγαπημένου τους Διονύση, για να γελάσουν πότε δυνατά με τα αστεία του και πότε «πικρά», με τις συχνές διαπιστώσεις του για την νεοελληνική πραγματικότητα.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Ο χρόνος που μετράει», για να ακολουθήσουν γνωστές μελωδίες του από το «Περιβόλι του τρελλού», το «Φορτηγό» και φυσικά από τα «10 χρόνια κομμάτια».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, που ήταν παρόν, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον κόσμο που παραβρέθηκε στη συναυλία και τον Διονύση Σαββόπουλο για την τιμή να τραγουδήσει στο Μαρούσι, ενώ ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας είπε «μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο θέατρο για να χωρέσει όλος αυτός ο κόσμος που ήρθε απόψε εδώ».

Είναι ένα από τα ελάχιστα δελτία τύπου που δεν έχει φωτογραφία του Δημάρχου. Σχετικά με όσα αναφέρει το κείμενο εμείς θα διευκρινήσουμε ότι ο χώρος του Αμαλίειου δεν μπορεί να χωράει τα πάντα επειδή εκεί βολεύουν οι εκδηλώσεις. Δεν θα ήταν ντροπή κάποιοι καλλιτέχνες να έχουν χώρο εκφρασης και ειδικά όταν πρόκειτε για θρύλους.
'Οσο για τον κόσμο που πήγε "να παρακολουθήσουν τη μυσταγωγία των τραγουδιών του αγαπημένου τους Διονύση" να υποθέσουμε οτι ειναι αγαπημένος μόνο του κόσμου και όχι δικό σας ?
Για εμάς πάντως ειναι ο αγαπημένος μας Νιόνιος

1 σχόλιο:

  1. Κριμα γιατι δε το πηρα χαμπαρι και ειμουνα Αθηνα.Σωστο το Μαρουσι που τον καλεσε,ο Νιονιος εχει μια αγκαλια για ολους.Βγαλε καμμια δημοσιευση με το τι γινεται στην αγορα-κινηση καταστηματων-στο Μαρουσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή