Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Διεκδίκηση με αποτέλεσμα από το Δήμαρχο Γ. Πατούλη. Ένα εκατομμύριο ευρώ του «ΘΗΣΕΑ» για έργα σε Παράδεισο και Ψαλίδι διασφάλισε ο Δήμος Αμαρουσίου


Γράφει το δελτίο τύπου:

"
Τη χρηματοδότηση με ένα εκατομμύριο ευρώ από τις οριζόντιες δράσεις του Αναπτυξιακού προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» για έργα στον Παράδεισο και το Ψαλίδι, διασφάλισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στην συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Επίσης ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να θέσει στον κ. Υπουργό σειρά προτάσεων για τη διευθέτηση ζητημάτων που προέκυψαν με τις προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού στους Δήμους μέσω ΑΣΕΠ.

Οι προτάσεις μεταξύ άλλων αφορούν την επέκταση εφαρμογής του άρθρου 269Ν. 3463/206 και για το προσωπικό που απασχολείται με σχέσης εργασίας αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου και έχει προσληφθεί μετά τις 31- 12 – 2005. Επίσης το προσωπικό ΑμεΑ, να τοποθετείται σε κενές οργανικές θέσεις, αντί των προσωποπαγών που σήμερα καταλαμβάνουν, υπό την προϋπόθεση ότι έχει συμπληρώσει το 4ο έτος της σύμβασης του.

Τις προτάσεις αυτές πρόσφατα ο κ. Πατούλης και με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΤΕΔΚΝΑ είχε καταθέσει στον Γ. Γ. του Υπουργείου κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη."

Κοίτα να δείς τι γίνετε, αν όλα αυτά γινόντουσαν λίγο νωρίτερα ίσως την γλυτώναν οι εργαζόμενοι η οποίοι μείναν με την αγωνία. Με τέτειο balander δήμαρχο πως θα μπορούσε ο δήμος να πέσει οικονομικά έξω; Σε λίγο θα κάνει και συνάντηση με τον πρωθυπουργό ωστέ να του δηλώσει ότι μπορεί να θυσιαστεί και αν θέλει τα περισεύματα απο τα ευρωπαϊκά κονδύλια να πέφτουν στο Μαρούσι. Πάντως το πρόγραμμα Θησέας έχει "φτιάξει" το σύνολο της επαρχίας μας μέχρι τώρα.
Όσοι πάντως ειρωνεύονται για τον δημαρχό μας και την φωτογενειά του η φωτογραφία αυτή τους βγάζει ψεύτες. Τόσο σκέρτσο ούτε στις Ελληνικές ταινείες ο Χατζηχρήστος δεν είχε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου